PERSPEKTIV 2014
Petoro - en drivkraft på norsk sokkel

Petoro ONS-MAGASIN 2014
0038810%20-%20Drilling%20%2C%20Boring%20pa%C2%A6%C3%A8%20Snorre%20A%20-%20Photo%20Harald%20Pettersen%20-%20Statoil

Brønner om framtiden

Petoro vil halvere borekostnader og doble boretakten ved faste anlegg for å sikre lønnsomhet i små funn og økt utvinning. Bred industriell enighet om at kostnadsproblemet må løses i fellesskap. Klikk på linkene nedenfor for å lese intervjuer om temaet boring og brønn.
Les intervju med Petoro
Les intervju med Statoil
Les intervju med Schlumberger
Les intervju med BG
gron_strek
TordLien

Tord Lien forventer kostnadseffektivitet

Norges olje- og energiminister tilbyr industrien stabilitet og attraktive arealer, ønsker til gjengjeld investeringer og kostnadseffektivitet. 
Les mer
fotoEmileAshley11

Grethe Moen i sin lederartikkel:

"Skal norsk sokkel være konkurransedyktig i fremtiden, må vi redusere kostnadsnivået for å sikre kapitaltilgang og lønnsomhet i fremtidige prosjekter."
Les mer
Ny%20fil

Johan Sverdrup revitaliserer industrien

"Det er lenge siden vi kunne telle fat i milliarder", sier Statoils Johan Sverdrup-direktør, Øyvind Reinertsen (til høyre). "Våre barn og barnebarn kommer til å jobbe med dette feltet", legger Petoro-direktør Jan Terje Mathisen til.
Les mer
Snorre-C-view-004

Modne Snorre og jomfruelige Johan Castberg

Petoro er involvert i store prosjekter både i modne og jomfruelige områder. Snorre 2040 kan gi en kvart milliard fat ekstra olje fra Nordsjøen og Johan Castberg en halv milliard ny olje fra det høye nord. 
Les om Snorre 2040
Les om Johan Castberg
PP_Ansatte

Niklas må klype seg i armen...

,,,over de mulighetene han har fått etter å ha blitt kastet ut på dypt vann i Petoro. Han sier det gjelder å svømme fort. "Det klarer du", beroliger mer erfarne kollega Line. 
Les mer
Nashater%20Deu%20Solheim

Kompetanse – strategisk konkurransefortrinn

"Organisasjonens evne til å utnytte den individuelle kompetansen på en kollektiv måte vil føre til at nye ideer blir utviklet, og bedre løsninger identifisert",sier Petoro-direktør Nashater D. Solheim.
Les mer
DSCF0438_1

Virkemiddel for verdiskaping

Petoro skal maksimere verdien av statens direkte eierandeler i petroleum og tilhørende anlegg på norsk sokkel. Porteføljen av olje og gass representerer en tredel av de samlede reservene, og var ved begynnelse av året verdt 1234 milliarder kroner. 
Les mer
>> petoro.no    |    Copyright 2014 Petoro