Petoro - en drivkraft på norsk sokkel

PETORO  |  EN DRIVKRAFT PÅ NORSK SOKKEL
PETORO  |  en drivkraft på norsk sokkel
Petoros viktigste oppgave er å bidra til størst mulig verdiskaping fra Statens direkte økonomiske engasjement (SDØE) på norsk sokkel. Verdiene kommer hele Norge til gode. Se tegnefilmene, drøye to minutter hver, om selskapet og om de store modne feltene: Om Petoro, Lite tid - mye igjen
Petoro - en drivkraft på norsk sokkel

NYHETER

Petoro - en drivkraft på norsk sokkel
[27.02.14] - SDØE-resultater 2013:
Store investeringer demper produksjonsfall, men kostnadsøkning truer prosjekter

[Foto: Grethe K. Moen - Fotograf: Emile Ashley]Kontantstrømmen fra statens egen olje og gass var 124,8 milliarder kroner i 2013 mot 146,9 milliarder året før. Investeringene gikk opp 34 prosent til 34,4 milliarder kroner. Oljeproduksjonsfallet viser tegn til å flate ut. Petoros administrerende direktør, Grethe K. Moen, sier investeringsveksten forklarer deler av den reduserte kontantstrøm i 2013, men at investeringene vil gi produksjon og inntekter frem i tid. Moen er imidlertid bekymret for at kombinasjonen store investeringer, høye kostnader og konstante priser kan føre til utsettelse av prosjekter i modne felt samt nye utbygginger på norsk sokkel. 
[Foto: Grethe K. Moen - Fotograf: Emile Ashley]

Les pressemeldingen
Les styrets årsberetning
Les presentasjon


  Petoro - en drivkraft på norsk sokkel

  KARRIERE

  Petoro - en drivkraft på norsk sokkel
  Petoros unike posisjon på norsk sokkel gir oversikt og innsikt som setter medarbeiderne i stand til å se nye forretningsmessige muligheter. Den store porteføljen av felt og lisenser samt medarbeidernes kompetanse gjør at vi kan påvirke utviklingen av det norske olje- og gasseventyret.

  Vi er i underkant av 70 ansatte med et bredt spekter av kompetanse og erfaring.

  Vi er alltid interessert i å komme i kontakt med aktuelle kandidater, så send oss gjerne en åpen søknad. Registrer din CV under åpen stilling dersom du er interessert i å komme i kontakt med Petoro.

  Les mer
  [13.02.2014]
  Johan Sverdrup-løsning sikrer store inntekter til staten i lang tid framover

  13feb johan sverdrup c?x1=0&x2=2000&y1=1063&y2=2228"Partnerskapets beslutning om utbyggingsløsning for første fase av Johan Sverdrup-feltet vil sikre lønnsom produksjon og store inntekter til vår eier i lang tid framover", sier Petoros direktør for Johan Sverdrup-prosjektet, Jan Terje Mathisen. Han er tilfreds med at utbyggingsløsningen inkluderer økt utvinning (IOR) fra dag én og framtidig mulighet for avansert økt utvinning (EOR), noe som er i tråd med Petoros strategi. 
  Les mer

   Petoro - en drivkraft på norsk sokkel
   [31.10.13] - SDØE per 3. kvartal:
   Høy aktivitet - økte investeringer

   fotoemileashley11
   Investeringene i Statens direkte økonomiske engasjement (SDØE) økte med hele 29 prosent i årets første ni måneder i forhold til samme periode i 2012. Høye investeringer bidro til at kontantstrømmen per 3. kvartal gikk ned til 97,8 milliarder kroner, fra nær rekordhøye 115,1 milliarder kroner i samme periode av 2012. Administrerende direktør i Petoro, Grethe K. Moen, er positiv til investeringsvekst, men også bekymret for kostnadsveksten dette har dratt med seg.
   [Foto: Grethe K. Moen - Fotograf: Emile Ashley]

    
   Styrets kvartalsrapport
   Presentasjon

   Pressemelding

    Petoro - en drivkraft på norsk sokkel
    [12.12.2013]
    Nashater Deu Solheim ny direktør for Strategi og organisasjon i Petoro

    nashaterdeusolheim%5b1%5d?x1=0&x2=250&y1=14&y2=192Nashater Deu Solheim ( 45 ) er ansatt i Petoro som direktør for strategi og organisasjon med tiltredelse i midten av mars 2014. Hun vil inngå i selskapets ledergruppe. Solheim har arbeidet i Statoil siden 2009 og fra 2012 som direktør for læring og utvikling. Hun er utdannet klinisk psykolog og har en doktorgrad i psykologi fra Universitetet i Surrey.
    Les mer

     Petoro - en drivkraft på norsk sokkel
     [30.10.13]
     Kjell Morisbak Lund ny lisensdirektør i Petoro

     kjell 3[Foto: Liv Kari Birkelund Kartnes]
     Kjell Morisbak Lund (45) er ansatt i Petoro som direktør for arbeidet med selskapets lisenser på norsk kontinentalsokkel, med unntak av Johan Sverdrup. Han går inn i Petoros lederteam. Lund kommer fra Statoil, hvor han siden 2012 har vært direktør for helse, miljø og sikkerhet innen forretningsområdet MPR som har ansvar for markedsføring, prosessvirksomhet og fornybar energi.

     Les mer

      Petoro - en drivkraft på norsk sokkel
      Besøksadresse: Øvre Strandgate 124, 4005 Stavanger
      Postadresse: Postboks 300 Sentrum, 4002 Stavanger

      Telefon:   51 50 20 00

      epost:
      post@petoro.no
      Kontaktinformasjon
      Publisert
      Karriere
      Om Petoro
      Hurtiglinker